Antimamurluk Prodaja

Antimamurluk Potencija Beograd

ANTIMAMURLUK Beograd prodaja

Antimamurluk Opis

Jedna kesica Antimamurluk sadrzi sledece sastojke:
Taurin (500 mg)
Vitamin C (500 mg)
Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (200 mg)
Suvi ekstrakt lista zelenog caja (100 mg)
i druge pomocne supstance do 10 gr.

Antimamurluk prodaja

Antimamurluk je praskasti mix sa ukusom limete sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla koje snazno eliminisu simptome mamurluka. Antimamurluk sadrzi kombinaciju taurina, vitamin C, ekstrakta guarane i zelenog caja. Taurin je aktivna komponenta koja ima antioksidativna i detoksikaciona svojstva. Pomaze da se odlozi pocetak umora i odrzava nivo energije tokom duzeg perioda intezivnog napora. Vazan je za energetski metabolizam i transformaciju hrane u energiju. Doprinosi zastiti celija od slobodnih radikala i oksidaciji celija. Podrzava vitalnost i energicnost organizma. Vitamin C odrzava normalnu funkciju imunog sistema tokom i nakon intenzivnog fizickog napora. Neophodan je za odrazavanje energije i opste vitalnosti organizma. Guarana je prirodni antioksidans i stiti organizam od oksidativnih ostecenja. Sadrzi kofein koji doprinosi fizickoj aktivnosti tokom napora visokog intenziteta i povecava budnost organizma. Zeleni caj se interno koristi kod stomacnih tegoba, migrena i simptoma umora.

Antimamurluk Indikacije

Antimamurluk - Snazni simptomi mamurluka (glavobolja, mucnina i nagon na povracanje, malaksalost i umor, dehidratacija – jaka zedj, depresija, anksioznost…itd) nakon prekomerne upotrebe alkohola i nemogucnost obavljanja tekucih dnevnih aktivnosti.

Antimamurluk Upotreba/Doziranje

Preporucena dnevna doza Antimamurluka je 2 kesice dnevno uz redovne obroke. Praskasti mix Antimamurluka iz jedne kesice rastvoriti u 100 - 200 ml vode odmah nakon prestanka konzumiranja alkohola. Sadrzaj iz druge kesice Antimamurluk na isti nacin rastvoriti i popiti odmah nakon budjenja. Kod stalnih konzumenata alkohola se savetuje svakodnevna kontinuirana upotreba bez ogranicenja.

Antimamurluk Neželjena dejstva

Praskasti mix Antimamurluk je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

Antimamurluk

Zatvorenu kesicu Antimamurluka cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

Antimamurluk Rok upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

Antimamurluk Pakovanje

Jedna kesica Antimamurluka sadrzi 10 gr praskaste materije. Kutija Antimamurluka sadrzi 10 kesica.