Black Widow kapi • Potencija Beograd

Black Widow kapi Prodaja Beograd

Black Widow kapi najbolji afrodizijak za žene. Prodaja Dostava Beograd

Black Widow kapi Beograd

Black Widow kapi su bazirane na prirodnim sastojcima koji ne mogu da izazovu posledice niti nuspojave, čak ni nakon dugotrajne upotrebe. Black Widow kapi, najbolji afrodizijak za žene koji podstiče seksualnu želju kod pripadnica lepšeg pola.

Black Widow kapi Beograd

Black Widow kapi sadrži formulu koja omogućava da se podigne nivo ženskih hormona u organizmu. Aktivni sastojci pojačavaju seksualnu želju kod žena, povećavaju vaginalnu vlažnost. Black widow kapi su zamena za Špansu mušicu i Johambin kapi, koji su trenutno najpoznatiji proizvodi za seksualnu stimulaciju žena u Srbiji i Beogradu Black Widow kapi.

Black Widow kapi Doziranje

Pola bočice tečnosti Black Widow kapi (2,5ml) se koristi za jednu upotrebu. Bočica Black Widow kapi je namenjena za dva konzumiranja. Sadrzaj od 2,5ml sipati u vodu, sok, bilo koje bezalkoholno ili alkoholno pice, ili pomešati sa hranom. Dejstvo počinje posle 30 minuta i traje do 12 sati.

Black Widow kapi Oprez

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Black Widow kapi namenjene su osobama ženskog pola, starijim od 18 godina. Ne koristiti Black Widow kapi za vreme trudnoće I dojenja.

Black Widow kapi Prodaja Beograd

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe Black Widow kapi je označen na originalnom pakovanju. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage. Black Widow kapi najbolji afrodizijak za žene.