Kamagra Gel Vol 4 Prodaja

Kamagra Gel Vol 4 • Prodaja Dostava

Kamagra Gel Vol 3 prodaja dostava cena

Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 je preparat za potenciju koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije.
On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije.
Kamagra, (sa generičkim imenom Sildenafil Citrat), preparat za potenciju, tj za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance.

Kamagra Gel Vol 4 Indikacije i Doza

Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost). Nikada ne smete koristiti Kamagra Gel Vol 4 više od 1 puta tokom 24 sata. U nekim slučajevima osećatate efekte već nakon 10 minuta, a u drugim slučajevima to može potrajati i do 30 minuta.
Kamagra Gel Vol 4 proizvodi vodeća indijska farmaceutska kuća Ajanta Farma, koja proizvodi skoro 1.600 vrhunskih lekova i prirodnih preparata.
Način primene KAMAGRE u gelu: kesice su namenjene za peroralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode ili soka, razmuti se i popije.

Kamagra Gel Vol 4 Sastav

Glavni sastojak Kamagra Gel Vol 4 je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra Gel Vol 3 deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.
Uživajte u sjajnom seksu! Možete poboljšati Vaš kvalitet života i nivo blagostanja uz KAMAGRU.

Kamagra Gel Vol 4 Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. KAMAGRA se ne primenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak.

Rok Upotrebe i pakovanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.
Pakovanje sadrzi 7 kesica. Kamagra Gel Vol 4 čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.