KAMAGRA GOLD Prodaja • Dostava

KAMAGRA GOLD Potencija Beograd

KAMAGRA GOLD prodaja dostava Beograd

KAMAGRA GOLD Prodaja

Kamagra Gold (Prodaje Potencija Beograd) je pravi odgovor za bolji i kvalitetniji seksualni život. Kamagra je lek koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. Kamagra Gold inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Dejstvo Kamagre iznosi između četiri i šest sati od trenutka uzimanja. Kamagri je potrebno od 15 do 30 minuta da bi ostvario svoje dejstvo.

KAMAGRA GOLD Opis

Kamagra Gold - Sildenafil utiče na reakciju na seksualnu stimulaciju. Deluje tako što pojačava opuštanje glatkih mišića korišćenjem azot-oksida, hemikalije koja se normalno oslobađa kao odgovor na seksualnu stimulaciju. Ovo opuštanje glatkih mišića omogućava povećan dotok krvi u određena područja genitalija, što dovodi do erekcije. Kamagra Goldje tu da se na najprimjereniji način rešite svih problema impotencije. Kamagra Gold preparata za potenciju, dizajniran sa ciljem da se najviše iskoristi za lečenje impotencije na lak i odgovarajući način. Sildenafil se primenjuje za lečenje erektilne disfunkcije (impotencije) kod muškaraca i plućne arterijske hipertenzije.

KAMAGRA GOLD Doziranje

Kamagra Gold se uzima 20 do 60 minuta pre seksualnog odnosa, perolralno (na usta). Savetujemo da se konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode. To je naša preporuka za Vas. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gold preparata za potenciju je jedna tableta.

KAMAGRA GOLD Oprez

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak. Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gold je jedna tableta. Vaša Potencija Beograd brine o Vama. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

KAMAGRA GOLD Pakovanje

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE KAMAGRA proizvode. Rok upotrebe Kamagra Gold je označen na originalnom pakovanju. KAMAGRA GOLD čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.