Kobra Cobra tablete 120 mg • Potencija Beograd

Kobra Cobra tablete 120 mg Prodaja Beograd

Kobra Cobra tablete 120 mg prodaja dostava Beograd

Kobra Cobra tablete 120 mg Beograd

Kobra-Cobra tablete 120 mg za potenciju su tablete na bazi Sildenafila, namenjene muškarcima koji žele da imaju znatno čvršću erekciju. Cobra tablete mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo.
Pakovanje Kobra-Cobra tableta sadrži 5 tablete (5x120 mg).

Kobra Cobra tablete 120 mg Beograd

Kobra-Cobra tablete deluje tako što dovode do povećane prokrvljenosti, napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odliv krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje.

Kobra Cobra tablete 120 mg Doziranje

Kobra tableta se uzima 30-60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 8 sati. Preporučena doza je jedna tableta (120 mg), 30-60 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku jednog dana je jedna tableta.

Kobra Cobra tablete 120 mg Oprez

Pred konzumaciju Kobra tableta Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Preporučuje se unos veće količine vode za vreme upotrebe. Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka.

Kobra Cobra tablete 120 mg Prodaja Beograd

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe Kobra tableta je označen na originalnom pakovanju. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.