MACUN BIG KREMA Prodaja

Macun BIG krema za potenciju

MACUN BIG KREMA Prodaja Dostava Cena Preparat za Potenciju

Macun BIG krema za potenciju

Macun BIG krema za muškarce je zapravo krema za potenciju i ispovremeno krema za povećanje polnog organa. Ovom Macun BIG kremom za muškarce postignuto je da se reše dva problema jednim proizvodom, što nam je i bio cilj. Redovnom upotrebom Macun BIG kreme za muškarce, imaćete bolju potenciju u svakom trenutku a doći će i do povećanja polnog organa.

Macun BIG krema Upotreba

Macun BIG krema za povećanje penisa koja je ujedno i krema za jaču erekciju poboljšaće seksualni život. Prednost ove Macun BIG krema za potenciju i jeste u tome što je mažete terapijski, ujutru i veče, a ona ispoljava svoje dejstvo u trenutku kada Vam je to najpotrebnije. Macun BIG kremu mazati 2 puta dnevno, ujutro i uveče, istisnuti na ruku 6-10 puta kremaste mase iz bočice i utrljavati pola minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću. Macun BIG krema je na prirodnoj bazi,ali se preporučuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe moze se upotrebljavati 1 dnevno.

Macun BIG krema Sporedni efekti

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišcenja Macun BIG kreme. Macun BIG krema za potenciju je samo za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Macun BIG krema je SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU.

Kontraindikacije Macun BIG kreme

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun BIG krema Čuvanje

Čuvati Macun BIG kremu na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.