MACUN HOT GEL za žene • Potencija Beograd

MACUN HOT GEL za žene

Macun hot gel za zene. Prodaja Dostava BEOGRAD Preparat za Potenciju

MACUN HOT gel

Macun hot gel za zene - gel za potenciju žena (30-40 upotreba, 50 ml), Gejša gel za baš brz nadražaj kod žena, brže završavaju sa moćnim osecajem. Mogu ga čak koristiti i muskarci radi boljeg nadražaja. Macun hot gel-gel za stimulaciju žena (sastojci)vam može pomoći da poboljšate nadražaj, stimulišete intimnu regiju i pojačate seksualnu moc. Kao i muškarcima, i ženama su potrebna određena sredstva sa stimulaciju i jači nadražaj. Nisu samo muškarci ti kojima su potrebni preparati za potenciju. I žene žele da uživaju u seksu i doživljavaju vrhunce o kojima se priča.

MACUN HOT gel Upotreba

Preporučeno doziranje Macun hot gela i vreme upotrebe je po potrebi(5-8 istiskanja), može se čak upotrebljavati i vise puta za redom. Macun hot gela za potenciju žena se maže laganim pokretima na intimnu regiju,na vrh vagine po celoj vagini i dobijate topao peckajući osećaj tokom korisćenja.

MACUN HOT gel Sporedni efekti

Nisu zabelezeni nikakvi sporedni neželjeni efekti Macun hot gela prilikom korisćenja. Samo za spoljnu upotrebu,ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata.

Kontraindikacije MACUN HOT gel

Proizvod Macun hot gel ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

MACUN HOT gel Čuvanje

Čuvati Macun hot gel na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.