Macun Intimo A Unisex LUBRIKANT • Prodaja

Macun Intimo A Unisex LUBRIKANT

Macun Intimo A Unisex LUBRIKANT Prodaja Dostava Cena

Macun Intimo A Unisex Lubrikant

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela. Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, bez ukusa i mirisa.

Macun Intimo A Unisex Lubrikant

Intimo A je unuverzalni lubrikant namenjen osobama oba pola koji se nanosi na analnu regiju. Ovaj analni lubrikant daje odličan osećaj klizavosti i potpomaže širenju rektuma. Ovaj potpuno prirodan analni lubrikant na vodenoj bazi pružiće vrhunsko zadovoljstvo osobama oba pola. Intimo A je unuverzalni lubrikant je analni lubrikant koji će prilikom penetracije dati odgovarajuću vlažnost ali ujedno i smanjiti bol.

Macun Intimo A Unisex Lubrikant Sporedni efekti

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišcenja. Macun Intimo A je unuverzalni lubrikant ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Mnoge naši kupci ga rado preporučuju i kažu da naš lubrikant pored zadovoljstva koje pruža, ujedno i umanjuje bol. Macun Intimo A je lubrikant su najprodavanjija kategorija sredstava za intimne odnose. Oni pružaju maksimalni užitak tokom odnosa.

Kontraindikacije Macun Intimo A Unisex

Proizvod Macun Intimo A je lubrikant ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Macun Intimo A Unisex Lubrikant Čuvanje

Čuvati Macun Intimo A je lubrikant na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati van domašaja dece.