P-Force fort • Prodaja Beograd

P-Force fort Prodaja

P-Force fort Prodaja Beograd

P-Force fort Prodaja

P-Force fort preparat za potenciju izaziva jaku erekciju, i produžetak snošaja. Značajno odlaže ejakulaciju. Uživajte u sjajnom seksu, uz naše preparate na sajtu Potencija Beograd!!

P-Force fort Beograd

P-Force fort je namenjen odraslim muškarcima koji pate od hronične erektilne disfunkcije a gde je 150 mg sildenafila sigurna doza za postizanje erekcije. Sastav jedne tablete je P-Force fort 150mg sildenafil citrata koji djeluje tako da inhibira enzim poznat kao GMP koji podstiče dotok krvi u muške genitalije i tako podstiče erekciju. Putem ove inhibicije, bolji dovod krvi vodi do nastanka i održanja stabilne erekcije. Dejstvo tablete je takvo da je najobičnija sexualna stimulacija potrebna da bi lek počeo da deluje.

P-Force fort Upotreba

P-Force fort se konzumira 30 minuta pred početak odnosa, a deluje do 8 sati. Preparat je najbolje konzumirati na prazan stomak ili posle lakog obroka. P-Force fort izbegavati posle obimnog jela, jer se produžava vremenski period potreban za početak dejstva.

P-Force fort Oprez

Preporučena dnevna doza P-Force fort je 150 mg ili jedna tableta. Preparat je namenjen za oralnu upotrebu i konzumira se sa vodom. P odnošljivost sildenafil preparata je dobra. Moguće je prilikom predoziranja da dođe do glavobolje, crvenila, zamućenog vida. Zato ne bi trebalo preterivati sa upotrebom. Prilikom započinjanja terapije lečenja erektilne disfunkcije sa P FORCE tabletama obavezno obavestite svog lekara ako slučajno već uzimate tablete namenjene za lečenje angine pektoris. U slučaju predoziranja P-Force fort i pojave neželjenih efekata obavezno izbegavajte upravljanje motornim vozilom ili radom sa mašinama koje mogu da nanesu povrede.