IRON Fist Poppers Amyl 30ml

IRON Fist Poppers Amyl 30ml

IRON Fist Poppers Amyl 30ml Prodaja Dostava Beograd

IRON Fist Poppers Amyl 30ml

IRON Fist Poppers Amyl 30ml je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata.

IRON Fist Poppers Amyl 30ml Opis

IRON Fist Poppers Amyl 30ml povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers Super daje lepu i toplu senzaciju. Poppers Super Rush dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

IRON Fist Poppers Amyl 30ml Doziranje

IRON Fist Poppers Amyl 30ml - Inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

IRON Fist Poppers Amyl 30ml Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

IRON Fist Poppers Amyl 30ml

Sadržaj: 30 ml. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.