Poppers Super Rush • Prodaja

Poppers Super Rush

Poppers Super rush Prodaja Dostava Beograd

Poppers Super Rush

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Super Rush, koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Super Rush Opis

Poppers Super rush povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers Super daje lepu i toplu senzaciju. Poppers Super Rush dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

Poppers Super Rush Doziranje

Poppers Super Rush - Inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers Super Rush Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Super Rush

Sadržaj: 10 ml. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.