Poppers Amsterdamit box 30ml • Prodaja

Poppers Amsterdamit box 30ml • Dostava

Poppers Amsterdamit box 30ml Prodaja Dostava Cena Beograd

Poppers Amsterdamit box 30ml

Poppers Amsterdamit box 30ml na bazi Pentil Nitrata. Radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Amsterdamit box 30ml koristi se za povećavanje seksualne želje. Original Poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Amsterdamit box 30ml Prodaja

Poppers Amsterdamit box 30ml povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers Amsterdamit box 30ml Doziranje

Poppers Amsterdamit box inhalira se direktno iz flašice koja se otvori i ostavi da lagano isparava, dok ga neki i prislone blize nosu i inhaliraju. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers Amsterdamit box 30ml Oprez

Pred konzumaciju Poppers Amsterdamit box savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Amsterdamit box 30ml

Bociča sadrzi 30 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.