Poppers High Rise • Prodaja

Poppers High Rise Dostava

Poppers High Rise Prodaja Dostava Cena Beograd

Poppers High Rise

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers High Rise koristi se za povećavanje seksualne želje. Original poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers High Rise Prodaja

Poppers High Rise povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers daje lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers High Rise Doziranje

Poppers High Rise inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers High Rise Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers High Rise

Bociča sadrzi 30 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.