Poppers JJ Highrise box 30ml • Prodaja

Poppers JJ Highrise box 30ml

Poppers High Rise Prodaja Dostava Cena Beograd

Poppers JJ Highrise box 30ml

Poppers JJ Highrise box 30ml na bazi Pentil Nitrata. Radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers JJ Highrise box 30ml koristi se za povećavanje seksualne želje. Original Poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers JJ Highrise box 30ml Prodaja

Poppers JJ Highrise povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers JJ Highrise Doziranje

Poppers JJ Highrise box 30ml inhalira se direktno iz flašice koja se otvori i ostavi da lagano isparava, dok ga neki i prislone blize nosu i inhaliraju. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers JJ Highrise Oprez

Pred konzumaciju Poppers JJ Highrise box 30ml savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers JJ Highrise box 30ml

Bociča sadrzi 30 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.