Poppers Jungle Juice Plus • Prodaja

Poppers Jungle Juice Plus Dostava

Poppers High Rise Prodaja Dostava Cena Beograd

Poppers Jungle Juice Plus

Poppers Jungle Juice Plus na bazi Pentil Nitrata. Radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata. Poppers Jungle Juice Plus koristi se za povećavanje seksualne želje. Original poppers koji je dizajniran specijalno kako bi opustio mišiće, prvenstveno kako bi analni odnos bio dosta laksi. Idealan je za početnike zato sto nije previše jak a efekat traje dosta dugo nakon inhalacije.

Poppers Jungle Juice Plus Prodaja

Poppers Jungle Juice Plus povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers daje lepu i toplu senzaciju. Poppers dovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija.
Opušta mišiće u celom telu, vaginalne i analne, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppersa mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min.

Poppers Jungle Juice Plus Doziranje

Poppers Jungle Juice Plus inhalira se direktno iz flašice koja se otvori i ostavi da lagano isparava, dok ga neki i prislone blize nosu i inhaliraju. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak.

Poppers Jungle Juice Plus Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Jungle Juice Plus

Bociča sadrzi 24 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi čim se otvori. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.