Poppers Rush • Prodaja Beograd

Poppers Rush Prodaja Beograd

Poppers Rush preparat za potenciju. Prodaja Dostava Beograd

Poppers Rush

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata.

Poppers Rush Beograd

Poppers rush povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers rush daje lepu i toplu senzaciju. Popersdovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Poppers rush opušta mišića u celom telu, vaginalni i analni, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppers rush mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

Poppers Rush Doziranje

Poppers rush - Inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Poppers rush, koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Rush Oprez

Pred konzumaciju Poppers rush Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Rush Prodaja Beograd

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe Poppers rush je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.