Poppers Rush • Prodaja Dostava

Poppers Rush Potencija Beograd

Poppers Rush preparat za potenciju. Prodaja Dostava Beograd

Poppers Rush

Popers je naziv za razne oblike alkil-nitrata koji se inhalira radi postizanja kratkotrajnih stimulativnih efekata.

Poppers Rush Opis

Poppers rush povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena uz jak osećaj požude. Poppers rush daje lepu i toplu senzaciju. Popersdovodi do povećavanja kiseonika u mozgu, što dovodi do naglog skoka pozitivnih emocija. Poppers rush opušta mišiće u celom telu, vaginalni i analni, olakšavajući penetraciju. Efekti inhaliranja Poppers rush mogu se osećati oko 15 sekundi i traju 3-5min. Ponavljanjem postupka inhalacije Poppersa osećaj opuštenosti dobije se na duže vreme.

Poppers Rush Doziranje

Poppers rush - Inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora što raznese isparenja po celoj prostoriji. Efekti su kratkotrajni, ali intezivni. Oseti se par sekundi nakon inhaliranja i povlači se nakon par minuta. Zbog širenja krvnih sudova i ubrzanja rada srca, krv naglo pojuri u srce i mozak. Poppers rush, koristi se za povećavanje seksualne želje.

Poppers Rush Oprez

Pred konzumaciju savetujemo da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate.

Poppers Rush Pakovanje

Bociča sadrzi 9 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi cim se otvori. Rok upotrebe Poppers rush je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +.