Sextreme Black Force 200mg • Prodaja

Sextreme Black Force 200mg Prodaja

Sextreme Black Force 200mg preparat za potenciju. Prodaja Dostava Beograd

Sextreme Black Force 200mg

Sextreme black force 200 mg je preparat namenjen lečenju ED erektilne disfunkcije. Pojačava vašu potenciju i želju za seksom. Sextreme black force je duplo jači od KAMAGRA proizvoda. Sadrži supstancu Sildenafil Citrate, ona dobro stimuliše cirkulaciju krvi u penisu i tako pomaže da se brzo i lako postigne kvalitet erekcije.

Sextreme Black Force 200mg Beograd

Kao i drugi preparati i tablete za ED, ove tablete Sextreme black force 200mg takođe deluje tako što povećavaju protok krvi kroz telo. Pakovanje Sextreme black force 200mg tableta sadrži 10 tableta (10x200mg). Ova supstanca omogućava bolji protok krvi do penisa i čini erekcije jačim.

Sextreme Black Force 200mg Doziranje

Sextreme black force 200mg doza za početak je četvrti deo(ili najviše pola) tablete. Treba je popiti je sa čašom vode oko 20-ak minuta do pola sata pre seksualnog odnosa. Ne preporučuje se uzimanje više od 200 mg, odnosno jedne tablete, na dan. Dejstvo Sextreme black force 200mg tableta se može osetiti od 6 pa čak do 24 sati od upotrebe.

Sextreme Black Force 200mg Oprez

Pred konzumaciju Sextreme black force 200mg Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Shree Venkatesh International Limited je ISO 9001: 2008 sertifikovana kompanija registrovana u skladu sa zakonom registracionog akta kompanija. Ona se bavi svim tipovima izvoza generičkih lekova, farmaceutskih preparata i lekova na veliko, iz Indije, bazirana u Gujaratu.

Sextreme Black Force 200mg Prodaja Beograd

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe Sextreme black force 200mg je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.