Sextreme Red Force 150 mg • Prodaja Dostava

Sextreme Red Force 150 mg Prodaja Beograd

Sextreme Red Force 150 mg preparat za potenciju. Prodaja Dostava Beograd

Sextreme Red Force 150 mg

Sextreme Red Force 150 mg (sildenafil citrat) vredan je i često korišćen preparat za potenciju. Koristi se za lečenje problema impotencije i erektilne disfunkcije ED. Sextreme Red Force sadrži supstancu Sildenafil Citrate koja veoma dobro stimulise cirkulaciju krvi u penisu i tako pomaže da se brzo i lako postiže kvalitetna erekcija.

Sextreme Red Force 150 mg Beograd

Kao i drugi preparati i tablete za ED, ove tablete Sextreme Red Force, takođe deluje tako što povećavaju protok krvi kroz telo. Aktivna supstanca koju Sextreme Red Force sadrži je Sildenafil, u jednoj tableti i do 150 mg. Ova supstanca omogućava bolji protok krvi do penisa i čini erekcije jačim.

Sextreme Red Force 150 mg Doziranje

Sextreme Red Force 150 mg je lek koji se uzima oralnim putem. Tabletu treba popiti sa malom količinom vode. Od trenutka uzimanja tablete, očekivana reakcija i erekcija se može omogućiti za 30 minuta do sat vremena. Supstanca se zadržava u krvotoku narednih 6 do 10 sati.

Sextreme Red Force 150 mg Oprez

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Shree Venkatesh International Limited je ISO 9001: 2008 sertifikovana kompanija registrovana u skladu sa zakonom registracionog akta kompanija. Ona se bavi svim tipovima izvoza generičkih lekova, farmaceutskih preparata i lekova na veliko, iz Indije, bazirana u Gujaratu.

Sextreme Red Force 150 mg Prodaja Beograd

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe Sextreme Red Force 150 mg je označen na originalnom pakovanju. SAMO ZA 18 +. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.