Vidalista 80-60mg - Prodaja

Vidalista 80-60mg Beograd

Vidalista Black 80mg PRODAJA Dostava Cena

Vidalista 80-60mg Prodaja

Vidalista 80-60mg je NOV proizvod u našoj ponudi. Imamo Vidalista preparat za potenciju u dve varijante od 60mg i 80mg. Proizvodi ga “Centurion Labaratories” koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat i mogu ga koristiti ljudi izmedju 18 i 64 godina života. Pruža efikasan efekat do 36 sati. Vidalista 80-60mg je jaka tableta koja vam pomaže da savladate elektilnu disfunkciju. Vidalista u sebi ima sledeće sastojke: Tadalafil, L-Arginine, Žensen, Vitamin B6 i Folna kiselina. Tadalafil, L-Arginine i Žensen pomažu u podizanju protoka krvi u odjedjeno područje dajući pravilnu i jaku erekciju.

Vidalista 80-60mg Upotreba

Vidalista 80-60mg tableta uzima se jedna u toku dana uz čašu vode. Naša preporuka zbog jake doze od 80mg ili 60mg, je pola tablete i čak možda jedna četvrtina.

Vidalista 80-60mg Oprez

Vidalista 80-60mg sadrži Tadalafil, koji se koristi prilikom erektilne disfunkcije. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Vidalista se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, leukemije, stomačnog čira.
Ne koristiti Vidalista 80-60mg ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. To uključuje nitroglicerim, izosorbit dinitrat i izosorbid mononitrat. Vidalista može da prouzrokuje osećaj vrtoglavice, pospanosti, umora ili smanjenja budnosti. Ako Vam se ovo desi, nemojte da vozite, zato oprez!

Vidalista 80 mg Pakovanje

Jedna kutija Vidalista sadrži 10 tableta. Vidalistu trebate držati u blisteru sve do upotrebe. Mi na sajtu www.potencijabeograd.com prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju. Vidalista 80-60mg čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Vidalista 80-60mg Iskustva

Ja sam Zoran i imam 40 godina. Imao sam velike probleme s postizanjem erekcije. Drug pricao da je kupovao na sajtu www.potencijabeograd.com Vidalista 80-60mg i odlučio sam i ja da probam. Poručio sam Vidalista, mada sam pre koristio Viagru i Kamagru i oduševljen sam! Kombinovanje sa alkoholom može dodatno da smanji efekat, zato oprez!